συνεργασια iron maiden και brewdog για την κυκλοφορια νεασ μπιρασ

16.05.21, του Μιχάλη ΜεσαναγρενούΤο δημοφιλές ροκ συγκρότημα Iron Maiden και η ζυθοποιία Brewdog συνεργάζονται για να λανσάρουν την νέα τους μπίρα, μια India Pale Lager με 6 ABV


Όλοι μας γνωρίζουμε τους Iron Maiden, αλλά πολλοί δεν γνωρίζουν πως ο τραγουδιστής τους, Bruce Dickinson είναι και ζυθοποιός, ο οποίος συνεργάστηκε παλαιότερα με την Robinsons Brewery για να κυκλοφορήσουν την μπίρα trooper, την Hallowed και αρκετές άλλες.


Στις 10 Μαϊου 2021 ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία των Iron Maiden με την δημοφιλή ζυθοποιία Brewdog. Η ανακοίνωση εξεδώθη από τα κεντρικά γραφεία της ζυθοποιίας στη Σκωτία.


Η περιγραφή της μπίρας Iron Maiden και της Brewdog's Hellcat περιγράφεται ως εξής:


"Μια δυναμική India Pale Lager με 6ABV όπου συγκρούονται η βύνη και ο λυκίσκος και η Hellcat εκρήγνυται με μια γεύση εσπεριδοειδών. Το αποτέλεσμα είναι μια θολή, χρυσή IPL και το αποτέλεσμα είναι μια επική περίπλοκη ισορροπία βύνης και λυκίσκου"


Ο CEO και συνιδρυτής της Brewdog ανέφερε : "

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα παγκοσμίου φήμης ροκ συγκρότημα όπως τους Iron Maiden. Οι Iron Maiden, όπως και η BrewDog, έχουν διατηρήσει το πνεύμα της ανεξαρτησίας τους καθ 'όλη τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας τους. Η Hellcat είναι μια hoppy lager με χρυσή θολή εμφάνιση και τραγανό τελείωμα - μια επική μπύρα που αξίζει αυτήν την τεράστια συνεργασία. "


Ο Bruce Dickenson, είναι οπαδός της BrewDog και όπως είχε δηλώσει παλιότερα «Ψάχνω τον τέλειο συνεργάτη με τον οποίο θα φέρω μια φρέσκια, συναρπαστική μπύρα στις ΗΠΑ. Είμαι από καιρό θαυμαστής της BrewDog, όχι μόνο λόγω των μπύρας τους, αλλά και της στάσης και του στυλ τους. Όταν γνώρισα την ομάδα της BrewDog, ανακαλύψαμε ότι ο σεβασμός είναι αμοιβαίος και ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αναμφισβήτητα μοναδική μπύρα μαζί. "


Παρασκευασμένη και αποκλειστικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ, η Hellcat, η οποία εντάσσεται στην παγκόσμια μπύρα Trooper, θα είναι διαθέσιμη για αγορά online και σε επιλεγμένους διανομείς και εμπόρους λιανικής σε ολόκληρη τη χώρα, από το φθινόπωρο του 2021.πηγή:

https://www.americancraftbeer.com